Smuutid
Vead, mida smuuti tegemisel tehakse:
- Vähene blenderdamine, kui smuutit liiga vähe blenderdada võib jääda ebameeldiv/tükkis tekstuur, mida võibolla ebamugav juua.
- Liiga lahja või vesine. Soovituslik on lisada vedelil kõige viimasena, jälgides, et koostisosad oleksid veega(taimse piimaga) kaetud.
- Liiga palju jääd. Lisades smuutile palju jääd, võib see smuuti maitse ja tekstuuri ära rikkuda, tehes selle liiga lahjaks või vesiseks.
- Vähem on rohkem. Kõige kindlam on kasutada 3-4 põhikoostisosa ja alustada lihtsamate smuuti retseptidega.
- Liiga magus. Kindlasti ära lisa suhkrut, seda kasutavad ainult kiirtoidukohad, et anda smuutile maitset. Smuuti magustamiseks on olemas looduslikke asendusi, nagu näiteks mesi, datlid (kivideta) ja agaavisiirup.
Jagan teiega oma lemmikuid retsepte:
Lisan kõike smuuti sisse umbes, kogused on teie enda otsustada! Soovitan smuutides kasutada taimseid piime.
- banaan(2tk)
vaarikad
arooniad
tikrid
kookospiim
Boost Yourself´i Detox smuutisegu (1tl)
2. banaan(1tk)
maasikad
spinatilehed
- riisipiim
mustikad
Boost Yourself´i Detox smuutisegu (1tl)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar