- 1 keskmine suvikõrvits
- Umbes väikse sõrme suurune jupp ingverit
- 1 punane tšilli (või kui sa vürtsikat ei armasta, siis maitse järgi)
- 1 roheline sibul
- Praadimiseks pisut õli
- 1 spl sojakastet
- 1 spl pähklivõid
- 1,5 dl kuuma vett
- Veerand laimi

Valmistamine:
1.Haki ingver, tšilli ja roheline sibul ning pane need õliga pannile vaiksel kuumusel umbes kolmeks minutiks praadima.
2.Samal ajal keeruta suvikõrvits nuudliteks.
3.Kui pannil olevad köögiviljad juba pehmemad, siis lisa pannile ka pähklivõi, sojakaste, vesi ning laimimahl ja sega need ühtlaseks kastmeks.
4.Lisa pannile ka suvikõrvitsanuudlid ning kuumuta veel umbes minuti jooksul.
5.Serveerimisel sobib lisada koriandrit ning muidugi veel tšillit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar